Muodoste

= jonkin uuden luomisen ja muodostamisen tulos


Muodoste Design Studio on kekseliäs ja ennakkoluuloton suunnittelutoimisto. Haluamme ohjata kokemuksemme muiden yritysten auttamiseen. Uskomme, että hyvällä suunnittelulla voidaan ratkaista yritysten ongelmia ja vauhdittaa sitä kautta myös liiketoimintaa. Suunnitteluamme ohjaa intohimo ja uteliaisuus löytää uusia ratkaisuja ja tapoja ilmentää asiakkaidemme brändiä erilaisissa tiloissa ja kuvallisessa viestinnässä. 

Suunnittelupalveluidemme ydin on tehdä kaupallisista, julkisista ja luovista tiloista toimivia kokonaisuuksia. Ymmärrämme tilojen erilaisia tarpeita ja ennen kaikkea ihmisten tarpeita erilaisille tiloille. Paras tulos saadaan, kun yrityksesi koko ilme puhuu samaa kieltä toimitiloissa, verkossa ja viestinnässä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


 
 

Olen Hanna, Muodosteen perustaja ja muotoilija. Käsillä tekeminen ja konkreettisten asioiden suunnittelu on aina ollut minulle tärkeää. Matka muotoilun pariin alkoi jo lapsuudessa kartongista rakennettujen talojen ja huonekalujen kautta muotoilun opintojen pariin. Ennen Muodosteen perustamista työskentelin yli kymmenen vuotta ravintola-alalla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Laajan työkokemukseni ansiosta osaan ottaa suunnittelussa huomioon myös työntekijöiden ja tilojen loppukäyttäjien tarpeet. Työskentely useissa tv-tuotannoissa lavastuksen ja rekvisitoinnin parissa on kasvattanut kiinnostustani valokuviin, liikkuvaan kuvaan ja markkinointiviestintään. Tv-tuotannoissa olen saanut toteuttaa monipuolisesti visuaalista puoltani sekä haastaa ja kehittää itseäni.

Työssäni minua kiehtoo erityisesti sen monipuolisuus. Vaihtelevat työpäivät ja monimuotoiset projektit motivoivat kehittämään jatkuvasti osaamistani.

 
Hanna_Muodoste_1x1_Photo- Jyri Keronen_2048.jpg

Hanna Puolakka
Designer / Founder
+358 40 5303707
hanna.puolakka@muodoste.fi

LinkedIn Instagram